Apple en beperkingen

Waarom kan ik onder iOS niet mijn default browser kiezen? Waarom wordt Apple niet gedwongen haar monopolie los te laten. Ik wil Safari niet als default browser op mij iPad, maar Atomic Browser, want die is veel beter en kan onder andere full screen, iets dat Safari niet kan.
Deze week wilde ik de 3D route van Google Maps zien en nu met Mountain Lion mocht ik niet meer een plugin van een andere developer dan Apple installeren of ik moet altijd alles toestaan. Waarom kan ik niet aangeven welke leveranciers ik wel vertrouw en daarvan de plugins installeren? Nu moest ik onder System alles toestaan maar dat wil ik helemaal niet. Apple dwingt mij enkel hun te vertrouwen en anders niemand.
Vooral nu na die uitspraak over Apple versus Samsung krijg ik een grotere hekel aan Apple en zal iedereen adviseren géén Apple te kopen als het niet echt noodzakelijk is.
Het wordt hoog tijd dat er een grondig onderzoek komt naar de handelspraktijken van Apple, wereldwijd. Die bespottelijke patent-war moet maar eens over zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s